Monique Vos de Boer

Managing partner

25 jaar ervaring binnen bouw en vastgoed vanuit organisatieadvies, procesmanagement, kleinschalige projectontwikkeling & transactiemanagement

Ronald van den Hil

Managing partner

20 jaar ervaring in (civiele) bouw, human resource management en projectontwikkeling.

 

Sierd van der Hoek

Adviseur

Afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht; Planologie. Ervaring met begeleiding van tenders, acquisitie-opdrachten en duurzaamheid opgaves op gebiedsniveau.

Tijn Koenen

Junior adviseur

Afgestudeerd aan de Breda University as (voormalig NHTV) in de richting van Built Environment. Ervaring met bedrijventerreinen en MFA's. De komende jaren wil ik mezelf verder ontwikkelen om processen te begeleiden en om werkvelden, mensen en bedrijven te verbinden.

Irfaan Mohabbat

Junior Adviseur

Afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht in de richting van Built Environment, met een specialisatie in circulaire economie, stadsontwikkeling en een minor in Spatial Design. De komende tijd wil ik mijzelf graag verdiepen in stedenbouw en vastgoed.

Daan van den Hil

Werkstudent

Momenteel in het 3e jaar van mijn studie International Spatial Development aan de Breda University (Voormalig NHTV). De komende tijd wil ik mezelf verdiepen in het vastgoed en probeer ik zoveel mogelijk kennis op te doen.

Vacature Adviseur

Solliciteren?

Bekijk hier de vacature.

Geïnteresseerd in de functie van adviseur?

Stuur dan je CV en motivatie naar m.vos@vosdeboer.nl of r.hil@vosdeboer.nl

 

Vacature Office Manager

Solliciteren?

Bekijk hier de vacature.

Geïntereseerd?

Stuur dan je CV en motivatie naar m.vos@vosdeboer.nl of
r.hil@vosdeboer.nl