Maatregelen Corona

Gepubliceerd op
Dinsdag 17 maart 2020

Beste relaties,

De afgelopen 2 weken gaan de veranderingen razendsnel door het corona-virus en wij kunnen geen van allen inschatten hoe lang deze situatie voortduurt. Het is een spannende, onbekende en bijzondere tijd en daarom passen wij onze werkwijze aan, aan deze situatie.

Vos de Boer & Partners b.v. is via ‘de cloud’ georganiseerd. Wij zijn ingericht op decentraal werken, buiten ons eigen kantoor. Overstappen op thuiswerken is daarom geen enkel probleem voor ons indien we niet meer naar kantoor kunnen of mogen. Alle collega’s kunnen bij de documenten en de programma’s die noodzakelijk zijn om het werk net zo goed als anders uit te kunnen voeren.

Onze werkoverleggen, zowel die met eigen collega’s als met externe opdrachtgevers, netwerkpartners in binnen- en buitenland voeren hebben we tot het hoogst noodzakelijke gereduceerd en omgezet naar online tools zoals Skype, Whatsapp, Teams en Zoom. Dit deden we de laatste maanden al i.v.m. tijdsbesparing en verlagen van onze footprint.

Met deze opgedane ervaring gaan wij ook in deze ongekende tijd gewoon door met onze- en uw werkzaamheden en staan we voor u klaar.

We wensen iedereen een gezonde doses realisme, creativiteit en flexibiliteit toe.

Samen met u gaat dit lukken!