Fijne feestdagen en een gezond 2023!

Gepubliceerd op
Maandag 2 januari 2023

Beste relaties,

2022 is alweer ten einde en wij wensen iedereen een gelukkig, succesvol en bovenal gezond 2023 toe. Na een verdiende 2 weken vakantie zijn wij weer vol energie en gaan we weer uitgerust aan de slag.

Wij hebben zakelijk een goed jaar achter de rug waarbij we aan interessante, mooie en uitdagende projecten hebben gewerkt. Met name de groei in complexe gebiedsontwikkelingsprojecten waar wij aan werken is een bevestiging dat we ons als team en bedrijf goed ontwikkelen. Wij kijken dan ook met interesse, maar ook een zekere en gezonde spanning en belangstelling uit naar 2023. We hopen u dan ook weer te ontmoeten en verder te bouwen aan nieuwe- en lopende samenwerkingen, ontwikkelingen en adviseringen.

Wij hebben veel berichten voorbij zien komen van mooie kerst- en nieuwjaarsborrels, -diners en -bijeenkomsten. Dit gunnen we iedereen en realiseren ons daardoor ook dat het overgrote deel van onze opdrachtgevers en relaties het goed hebben. Wij hebben daarom besloten om het volledige budget voor relatiegeschenken te doneren aan de Voedselbank in Rotterdam om zodoende de mensen te ondersteunen die het minder goed hebben. Naast deze financiƫle bijdrage zullen wij als team ook komend jaar onze handen uit de mouwen steken bij de Voedselbank. Gezien de soms ongrijpbare marktomstandigheden waar mensen nu mee geconfronteerd worden vinden wij dat we hen een steuntje in de rug moeten geven.

Vos de Boer & Partners nodigt u uit dat als onze actie u op een idee heeft gebracht ook de Voedselbank te ondersteunen via:

via https://voedselbank.nl/doneren