Eerste kavels in erfpacht genomen door SDK Vastgoed voor MICS

Gepubliceerd op
Vrijdag 15 juli 2022

P E R S B E R I C H T
Schiedam, 14 juli 2022

Eerste kavels in erfpacht genomen door SDK Vastgoed voor MICS

Op 14 juli jl. hebben onze opdrachtgevers SDK Vastgoed en de gemeente Schiedam 2 contracten ondertekend. Een afsluiting van een intensieve periode en de start van een nieuwe fase. Niet alleen trots op dit resultaat maar ook erg nieuwsgierig naar de komende fase.

De ondertekening van de overeenkomsten vond plaats in het ONS-gebouw aan de Van Heekstraat 15. Dit gebouw bevindt zich op een centrale plek op het bedrijventerrein ’s-Gravelandsepolder waar de MICS gestalte zal krijgen.  

2 jaar geleden zijn we gestart aan dit traject, samen met een groep enthousiaste en betrokken ambtenaren, ontwikkelaars, juristen, bedrijven in het gebied en buiten Schiedam en andere belangrijke stakeholders. Gaandeweg zijn er stakeholders afgevallen en bijgekomen. Maar het enthousiasme dat we aan een gaaf traject werkten is tot op de dag van vandaag gebleven.

Dat bleek ook wel tijdens de kleine presentaties en dankzeggingen over en weer. Nu door om de hoge verwachtingen in te vullen. Zowel die van de bedrijven, de opleidingen, de gemeente, de ontwikkelaar als heel veel andere stakeholders en belanghebbenden. Een ding is zeker, de ‘s-Gravenlandse polder gaat er de komende jaren langzaam maar zeker anders uitzien.

Zie onderstaande links voor meer informatie:

https://www.sdkvastgoed.nl/nieuws/sdk-vastgoed-neemt-eerste-kavels-in-erfpacht-voor-mics/ 

https://schiedistrict.nl/news/uitgifte-grond-voor-campus/